Down The Rabbit Hole

Aftellen naar Down The Rabbit Hole

Datum is nog niet bekend

?

Dagen

?

Uren

?

Min

?

Sec

Weersverwachting voor Down The Rabbit Hole

De weersverwachting voor Down The Rabbit Hole is helaas nog niet bekend. We raden je aan om terug te komen wanneer het evenement binnen 14 dagen plaatsvindt! Je kan wel het weer op locatie bekijken:

Weer Beuningen

Over Down The Rabbit Hole

Het jaarlijkse festival Down The Rabbit Hole vindt plaats in de Groene Heuvels van Beuningen. Dit bijzondere festival is een mix van muziek, kunst, gastronomie en theater. Het programma bestaat uit een diverse line-up van nationale en internationale artiesten.

Het festival staat ook bekend om zijn spectaculaire decors en uitgebreide aanbod van lekker eten en drinken. Het terrein van Down The Rabbit Hole is dan ook een waar paradijs voor foodies. De verschillende eet- en drinkstands bieden gerechten uit alle windstreken van de wereld.

Naast de muziek en het eten is er ook veel aandacht voor kunst en theater. Op het terrein zijn verschillende installaties en performances te bewonderen. Een van de hoogtepunten van het festival is de nachtelijke parade, die zich door het hele terrein beweegt. Hierbij worden bijzondere lichtshows, theater en muziek gecombineerd, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Down The Rabbit Hole is een festival waarbij de nadruk ligt op creativiteit en verbeeldingskracht. Het terrein is dan ook volledig ingericht als een magisch Wonderland. Het is een feest voor alle zintuigen en een must-visit voor iedereen die van avontuur en ontdekking houdt.

https://downtherabbithole.nl

Weeronline nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de leukste nieuwtjes en weetjes over het weer

Gratis inschrijven