Rock Werchter

Aftellen naar Rock Werchter

Datum is nog niet bekend

?

Dagen

?

Uren

?

Min

?

Sec

Weersverwachting voor Rock Werchter

De weersverwachting voor Rock Werchter is helaas nog niet bekend. We raden je aan om terug te komen wanneer het evenement binnen 14 dagen plaatsvindt! Je kan wel het weer op locatie bekijken:

Weer Werchter

Over Rock Werchter

Festival Rock Werchter is een prestigieus rockmuziekfestival dat elk jaar plaatsvindt in het dorpje Werchter, België. Het festival werd voor het eerst georganiseerd in 1974 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en meest populaire evenementen op de Europese festivalagenda.

Met een gevarieerde line-up van grote namen uit de rock-, pop-, en elektronische muziekwereld, is Festival Rock Werchter een must-see evenement voor muziekliefhebbers van alle leeftijden. De sfeer op het festivalterrein is altijd geweldig en er wordt veel aandacht besteed aan het voorzien van de bezoekers van alle gemakken.

De line-up van Festival Rock Werchter is altijd indrukwekkend en bestaat uit gevestigde artiesten en opkomende talenten uit alle hoeken van de wereld. Van grote namen als Metallica en Pearl Jam, tot opkomende bands als Bastille en The War On Drugs, Festival Rock Werchter biedt voor elk wat wils. Het is een ervaring die je niet wilt missen!

https://www.rockwerchter.be/nl/

Weeronline nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de leukste nieuwtjes en weetjes over het weer

Gratis inschrijven